Privacy Policy

Πολιτική Απορρήτου

Η Πολιτική Απορρήτου έχει σκοπό να σας βοηθήσει να κατανοήσετε για ποιόν λόγο συλλέγουμε τα προσωπικά σας δεδομένα και πως τα χρησιμοποιούμε.

Στην WhiteProject σεβόμαστε και είμαστε προσηλωμένοι στην διασφάλιση των προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών της ιστοσελίδας μας.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση stavroulakis@whiteproject.gr ή στο τηλέφωνο 210 8143651.

Προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται με την επίσκεψη στην ιστοσελίδα

Ενδέχεται να συλλέγουμε προσωπικά δεδομένα κατά την επίσκεψη στην ιστοσελίδα μας, σε ανώνυμη μορφή για στατιστικούς λόγους. Κατά την επίσκεψή σας στο site, μπορεί να συλλέγουμε πληροφορίες όπως: η IP διεύθυνσή σας, γεωγραφική σας τοποθεσία, πάροχος σύνδεσης στο διαδίκτυο, τον φυλλομετρητή (browser) που χρησιμοποιείτε και την έκδοσή του, λειτουργικό σύστημα της συσκευής σας, τύπος συσκευής, ημερομηνία και ώρα επίσκεψης, διάρκεια επίσκεψης, διεύθυνση από την οποία δρομολογηθήκατε στην ιστοσελίδα μας, συγκεκριμένες σελίδες που επισκεφθήκατε κλπ.

Προσωπικά δεδομένα παρεχόμενα από εσάς

Τα δεδομένα που συμπληρώνετε στην φόρμα μας ώστε να επικοινωνήσουμε μαζί σας ή να σας στείλουμε κάποια προσφορά. Δεν συλλέγουμε στοιχεία πιστωτικών καρτών ή τραπεζικών λογαριασμών για πληρωμές.

Προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται από άλλες υπηρεσίες

Οταν επικοινωνείτε μαζί μας μέσω ή κάνετε χρήση των σελίδων που τηρούμε σε τρίτες υπηρεσίες (οπως Facebook, Twitter, Pinterest, Instagram) ενδέχεται να συλλέξουμε περαιτέρω προσωπικά δεδομένα, όπως μας παρέχονται από αυτές τις υπηρεσίες. Αν κάνετε χρήση των υπηρεσιών αυτών, σας συνιστούμε να διαβάσετε τις αντίστοιχες πολιτικές προστασίας προσωπικών δεδομένων των υπηρεσιών αυτών και πως μοιράζονται τα προσωπικά σας δεδομένα.

Πως χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα

Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται μέσω cookies χρησιμοποιούνται για ν’αναλύσουμε την χρήση που κάνουν οι επισκέπτες μας στην ιστοσελίδα μας και για να κάνουμε απαραίτητες βελτιώσεις στην εμπειρία επίσκεψης και παρουσίαση των προϊόντων μας.

Μετάδοση των προσωπικών σας δεδομένων σε τρίτους

Δεν θα μοιραστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους, εκτός από αυτούς που είναι απαραίτητοι για την παροχή των υπηρεσιών μας και όπου προβλέπεται βάση νομοθεσίας όπως:

α) Υπηρεσίες ταχυμεταφορών (courier)

Χρησιμοποιούμε υπηρεσίες ταχυμεταφορών για να στείλουμε τις παραγγελίες σας. Αυτές οι υπηρεσίες ενδέχεται να λάβουν από εμάς το όνομα, το email, την διεύθυνσή σας και όπου επιβάλλεται από φορολογικούς ή τελωνειακούς κανονισμούς, πληροφορίες για την παραγγελία σας.

β) Υπηρεσίες επιβολής του νόμου και κυβερνητικές υπηρεσίες

Είμαστε υποχρεωμένοι να παρέχουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε υπηρεσίες επιβολής του νόμου και κυβερνητικές υπηρεσίες όπου και όταν προβλέπεται από τον νόμο.

γ) Αλλες υπηρεσίες επικουρικές στην λειτουργία της επιχείρισης μας

Χρησιμοποιούμε Google Analytics για την ανάλυση στατιστικών χρήσης του site μας.

Διατήρηση προσωπικών δεδομένων

Διατηρούμε τα προσωπικά δεδομένα πελατών μας επ’αορίστω χρόνο. Εαν δεν επιθυμείτε την διατήρηση των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να ζητήσετε να διαγράψουμε ότι δεδομένα σας αφορούν με την εξαίρεση αυτών που διατηρούνται για φορολογικούς λόγους.

Τροποιήσεις της πολιτικής προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Ενδέχεται να τροποποιούμε την παρούσα πολιτική από καιρό σε καιρό. Σας προτρέπουμε να την ελέγχετε περιοδικά για να είστε σίγουροι ότι συμφωνείτε. Εαν προχωρήσουμε σε σημαντικές αλλάγες ενδέχεται να σας αποστείλουμε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ζητώντας την αποδοχή σας.

Τα δικαιώματά σας

α) Εχετε το δικαίωμα πρόσβασης σε όλα τα προσωπικά δεδομένα που τηρούμε και σας αφορούν

β) Εχετε το δικαίωμα να ζητήσετε να διορθωθούν ανακριβή δεδομένα που σας αφορούν. Για διορθώσεις που δεν παρέχεται η δυνατότητα να τις κάνετε εσείς, μπορείτε να μας στείλετε αίτημα να τις κάνουμε εμείς.

γ) Εχετε το δικαίωμα να ζητήσετε την διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων ή να ζητήσετε την παύση περαιτέρω επεξεργασίας αυτών, εφ’όσον δεν απαιτείται η διατήρηση και επεξεργασία από τον νόμο (πχ φορολογικές υποχρεώσεις).

δ) Εχετε το δικαίωμα να υποβάλλετε παράπονα στην αρμόδια αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων αν θεωρείται ότι η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων παραβιάζει την κείμενη νομοθεσία. Για την Ελλάδα αυτή είναι:

Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Κηφισίας 1-3, 115 23 Αθήνα, Ελλάδα

Τηλ: +30-210 6475600

Fax: +30-210 6475628

E-mail: contact@dpa.gr

Cookies

Τα cookies είναι μικρά αρχεία που αποθηκεύονται από έναν ιστότοπο στον φυλλομετρητή (browser) της συσκευής σας όταν τον επισκέπτεστε. Τα cookies μπορεί να είναι “session cookies” που διαγράφονται αυτόματα όταν λήξει η επίσκεψη και “persistent cookies” που παραμένουν στην συσκευή μέχρι την ημερομηνία λήξης τους ή μέχρι να διαγραφούν από τον χρήστη. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για τα cookies εδώ: www.allaboutcookies.org.

Κάνουμε χρήση των ακόλουθων cookies όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας:

α) Χρηστικά cookies

Αυτά είναι απαραίτητα για την απρόσκοπτη λειτουργία της ιστοσελίδας και βελτιώνουν την γενικότερη εμπειρία πλοήγησης σε αυτήν. Αυτά τα cookies επιτρέπουν στην ιστοσελίδα να “θυμούνται” επιλογές σας (πχ λειτουργία “Να με θυμάσαι”). Διαγραφή αυτών των cookies απενεργοποιούν αντίστοιχα αυτές τις λειτουργίες.

β) Cookies μέτρησης απόδοσης

Αυτά τα cookies συλλέγουν ανώνυμες πληροφορίες και αναλύουν πως οι χρήστες και οι επισκέπτες της ιστοσελίδας μας πλοηγούνται σε αυτή και μας βοηθούν στην βελτίωση των υπηρεσιών και του παρεχόμενου περιεχομένου.

γ) Cookies από Google Analytics

Χρησιμοποιούμε την υπηρεσία Google Analytics για ανάλυση στατιστικών χρήσης της ιστοσελίδας μας. Μπορείτε να διαβάσετε την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων της google εδώ: https://policies.google.com/privacy

δ) Cookies από τρίτες υπηρεσίες

Τρίτες υπηρεσίες όπως facebook, pinterest, instagram, twitter μπορεί ν’αποθηκεύουν cookies όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδας μας. Παρακαλούμε διαβάστε τις πολιτικές προστασίας προσωπικών δεδομένων των υπηρεσιών αυτών για περισσότερες πληροφορίες.

ε)Συμφωνία χρήστης cookies

Με την επίσκεψη και πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε στην χρήση των cookies που αναφέρονται στην παρούσα πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων. Εαν επιθυμείτε να διαγράψετε τα cookies, μπορείτε να τα απενεργοποιήσετε σύμφωνα με τις οδηγίες του φυλλομετρητή σας (browser) ή να σταματήσετε την χρήση της ιστοσελίδας μας. Σημειώστε ότι η διαγραφή των cookies μπορεί να έχει αρνητικές επιπτώσεις στην εμπειρία πλοήγησης της ιστοσελίδας μας και να απενεργοποιήσει κάποια από τα λειτουργικά χαρακτηριστικά της.

Οριο ηλικίας

Η προστασία της ιδιωτικότητας των παιδιών είναι πολύ σημαντική για εμάς. Δεν θα συλλέξουμε προσωπικές πληροφορίες κανενός ατόμου κάτω των δεκαέξι (16) ετών εν’ γνώση μας. Με την επίσκεψη και χρήση της ιστοσελίδας μας, δηλώνετε ότι είστε πάνω από δεκαέξι ετών.

Πληροφορίες επικοινωνίας

Η ιστοσελίδα ανήκει στην ατομική επιχείρηση Σταυρουλάκης Ευάγγελος – Λεωφ Μαραθώνος 73 Ανοιξη, Ελλάδα. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην παραπάνω διεύθυνση, μέσω της φόρμας επικοινωνίας της ιστοσελίδας μας, τηλεφωνικά στο +2108143651  ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Menu